Tort ar trebui să fie pregătit suficient de departe în avans să se răcească şi să se stabilească în mod corespunzător înainte de a începe să-l decoreze. Veti avea nevoie, de asemenea, pentru a permite o multime de timp pentru ao decora, şi pentru a permite decorarea pentru a stabili dacă este necesar.
Asiguraţi-vă că încep cu baza cele mai bune posibil. În cazul în care tort sa scufundat, se aplatizeze afară cu gem sau glazura, sau prin tăiere-l jos. În cazul în care glazura este trăgând în sus o mulţime de firimiturile, apoi pune un strat de glazură cred că pe de o parte, şi se adaugă stratul principal numai atunci când şi-a stabilit.
Tu ar trebui să asigure întotdeauna ai o multime de glazurare sau glazură pentru a acoperi tort, aşa cum va arata inegale dacă încercaţi să o răspândim în prea subţire, şi glazură fondante se va sparge şi lacrimă. Fondant poate tind, de asemenea, la catarama in jurul bazei, dar dacă eşti rapid puteţi rezolva această problemă prin ridicarea şi glazură de nivelare sau re-umezirea laturi de tort. În cazul în care fondante a stabilit deja, atunci aţi putea cravată o panglică în jurul tort pentru a ascunde problema.
Dacă vi se face glazură de propriul dvs., apoi să fie foarte atenţi cu ingrediente dumneavoastră. Dacă substitut ciocolată albă pentru simplu sau lapte, sau o grăsime mai tartinabile pentru unt, atunci rezultatul va fi runnier şi va dura mai mult să se răspândească. Fi deosebit de atenţi atunci când prea topire ciocolată albă, deoarece se va topi mai repede decât alte tipuri.
Colorat ar trebui să fie adăugate doar foarte treptat, pentru a glazură, după cum este uşor să se termine cu luminoase de culoare roşie, mai degrabă decât roz pal. Asiguraţi-vă că vă spălaţi toate colorarea off-vă pe mâini de asemenea, astfel încât să nu adăugaţi orice greşeală a dvs. tort alte decoratiuni.
Aveţi grijă să spaţiu uniform litere atunci când scrieţi cu glazură, şi asiguraţi-vă că scrie mesajul corect. Culoare de la scris, uneori, glazură poate lipitoare pe glazură de bază. Aţi putea fi capabil să acopere acest lucru prin re-scris peste mesajul cu o duză mai groase. Puteţi preveni leech prin folosirea unui glazură de culoare-rapid fondante, sau ieşirea din scris, pana in ultimul minut asa ca nu are timp să leech.
Păstra tort terminat într-un loc răcoros, în condiţii de siguranţă. Dacă este o micşorare a strâns pentru a se potrivi într-un tort de staniu, apoi încercaţi să utilizaţi capacul ca o farfurie şi punerea corpului de staniu peste el ca şi cum ar capacul-atâta timp cât nimeni nu vine de-a lungul şi transformă dreptul de staniu fel, acesta va fi uşor pentru a ridica staniu off şi ajunge la tort.
Няма коментари:
Публикуване на коментар